Een dakkapel laten plaatsen? Of laten renoveren?

Wilt je meer woonruimte creëren in uw zolderetage? Met een dakkapel maak je van je zolder een mooi en royaal ruimte voor een hobby-, kantoor- of kinderkamer. Op deze pagina lichten we toe wat voor soorten dakkapellen bestaan, of er een vergunning nodig is voor een dakkapel en wat de kosten zijn van een dakkapel. 

Waarom een Dakkapel

Een dakopbouw is een vergroting van de woning. Het creëren van meer woonruimte. Met een dakkapel win je soms een hele extra verdieping. Qua ruimte en mogelijkheden woont u in een veel grotere woning. Overweegt u een dakkapel in voor uw woning? Dan bent u bij NRG Bouw aan het juiste adres.

Moderne dakkapel zonder verugnning

Soorten dakkapellen

Een dakkapel is een uitbouw, wat meestal van een schuine dak uitsteekt. Er zijn verschillende soorten dakkapellen. Modern, kunststof, hout, traditioneel. Een dakkapel kan in dezelfde stijl als je woning gebouwd worden. Hier wordt er rekening gehouden met elk detail van de dakkapel. Door dezelfde materialen en kleuren te gebruiken zal de dakkapel goed aansluiten aan de woning. NRG Bouw zorgt dat de dakkapel zodanig wordt afgewerkt zodat deze in eenheid is met je woning. 

 

Prefab dakkapel

Een Prefab dakkapel is een dakkapel met geprefabriceerde onderdelen. Het plaatsen van een prefab dakkapel gaat veel sneller dan ter plaatse bouwen. Vaak kunnen wij de dakkappelen al binnen 1 dag plaatsen. Er is dus minder tijd nodig voor een prefab dakkapel, dit maakt ze vaak ook nog voordeliger.

Dakkapel laten plaatsen
airco op zolder

Airco dakkapel

Wil je jouw bestaande dakkapel verkoelen en een airco laten plaatsen? Ontvang advies van onze specialisten over de kosten en mogelijkheden van een dakkapel airco.

Dakkapel offerte, Kwaliteit, vakmanschap en heldere afspraken

Een professionele dakkapel plaats je niet zomaar. Door meer dan 10 jaar ervaring, een gestroomlijnd proces en de beste vakmensen zorgen we er altijd voor dat onze klant tevreden is.

Kosten dakkapel

De constructie van je kunststof of houtendakkapel is meestal op maat en de prijs is afhankelijk hiervan. De prijzen beginnen vanaf € 1.200,- per strekkende meter voor het leveren en plaatsen van de dakkapel.

Bij een houtendakkapel is de prijs meestal wat goedkoper, maar deze moet je goed onderhouden en regelmatig schilderen. 

Dakkapel met voorgevel

Kunststof dakkapel

De voordelen van een kunststof dakkapel is dat het gemaakt wordt met duurzaam materiaal, het bijna onderhoudsvrij is, simpel schoon te maken is en een prijsvriendelijk alternatief voor een houten dakkapel. De dakkapellen die NRG Bouw levert en bouwt voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en worden van premium materialen gemaakt en geleverd.