Wat zijn de voordelen van een dakopbouw

Een dakopbouw is een ideale oplossing wanneer u thuis meer ruimte nodig hebt maar liever niet wilt verhuizen. Door een dakopbouw te laten plaatsen wint u een hele extra verdieping, al snel 25% meer woonoppervlakte. Qua ruimte en mogelijkheden woont u in een veel grotere woning. Overweegt u een dakopbouw in voor uw woning? Dan bent u bij NRG Bouw aan het juiste adres. Hieronder beantwoorden wij al uw vragen over dakopbouw. 

Wat is een Dakopbouw

Een dakopbouw is een vergroting van de woning door het plaatsen van een extra verdieping op het dak van uw woning.  Het creëren van meer woonruimte. Het plaatsen van een dakopbouw is het makkelijkst op een plat dak daarom is het ook mogelijk om de opbouw boven de garage te plaatsen.

kosten dakopbouw

Dak opbouw kosten

Gemiddeld kost een dakopbouw tussen de € 2.300,- en € 2.750,- per m2 casco bouw. Deze bouwkosten worden ook realisatiekosten genoemd. Dit zijn kosten die alleen betrekking hebben op het bouwen van de dakopbouw en niet de afwerking. Verder is de prijs sterk afhankelijk van de type dak opbouw, aantal vierkante meters en materiaal waarvan de prefab dakopbouw gemaakt wordt. 

De kosten voor de interne afwerking van de dakopbouw is sterk afhankelijk van je wensen en afwerkingsniveau. Zo is bijvoorbeeld een designer badkamer duurder dan een standaard uitvoering en een eiken parketvloer duurder dan een laminaat vloer. Een gemiddelde afwerkprijs ligt tussen 1100 en 1400 per vierkante meter. 

De aannemer voor jouw dakopbouw.

Een professionele dakopbouw ontwikkelen je niet zomaar. Wij zijn een aannemer met meer dan 10 jaar ervaring. Zo zorgen wij voor een gestroomlijnd proces met de beste vakmensen. Ons doel is dat onze klanten altijd tevreden zijn. Heb je een beperkte bouwbudget voor het bekostigen van je dakopbouw? Wij helpen je graag en denken mee aan een afwerking die binnen je budget past. Wij maken samen met jouw een offerte op maat die aan jouw wensen voldoet. 

Dakopbouw met nieuw trappengat

Prefab dakopbouw

Met een prefab dakopbouw kiest u voor kwaliteit en hoogwaardige materialen. Een prefab dakopbouw van NRG Bouw bestaat uitsluitend uit A-merk materialen en wordt gemonteerd door experts. Een Prefab dakopbouw is een vooraf gefabriceerde opbouw. Hierdoor kan de opbouw heel snel geplaatst en afgewerkt worden. Dankzij de ervaring van NRG Bouw zijn de plaatsingen van de dakopbouw vaak binnen 1 dag al afgerond.