Bekijk ons aanbod

Onze woningverhuur- en beheerdiensten bieden u de mogelijkheid om zonder stress en zorgen te genieten van uw appartement. Wij zorgen voor een professionele verhuur, zodat u uw woning zonder gezeur en gedoe aan kwaliteitsvolle huurders kunt verhuren. We zijn ook verantwoordelijk voor het beheer van uw appartement en zullen ervoor zorgen dat alles in perfecte staat blijft. Zo kunt u zich concentreren op andere dingen in uw leven, terwijl wij ervoor zorgen dat uw woning in de beste handen is.

Screening van huurders

We helpen bij het screenen van potentiële huurders door huurders rapporten aan te vragen en te controleren op referenties van vorige verhuurders. Dit helpt om een geschikte huurder te vinden die betrouwbaar is en past bij jouw criteria.
 

Reparaties

Als beheerder kunnen we u helpen bij het oplossen van problemen in het verhuurde pand door schade, reparaties en onderhoud te plannen en coördineren. 

Administratie

Om jouw werk als verhuurder te vereenvoudigen, kunnen we helpen met verschillende administratieve taken. Dit omvat het bijhouden van huurcontracten, incasseren van huur, het verwerken van facturen en uitbetalen van leveranciers. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over deze taken en kun je je focussen op andere belangrijke zaken.