Ervaren aannemer waarop u kunt vertrouwen

NRG Bouw is een ervaren aannemer die met name gespecialiseerd is in bestaande bouw renovaties. Ook nieuwbouw is mogelijk! De heer Niels Catsburg, directeur heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Als projectleider zorgt hij voor succesvolle oplevering van de projecten. Door zijn enthousiasme, inzet en persoonlijke betrokkenheid bij alle projecten zorgt Niels voor een uitstekende eindresultaat, waarmee een hoge klanttevredenheid wordt behaald. Het bijzondere aan NRG Bouw is de begeleiding van zowel klant en betrokken partners in het bouwtraject. U kunt op onze projectpagina de succesvolle afronding van de projecten terugvinden.

Aannemer in Den Haag van pure kwaliteit, zorgvuldigheid en snelheid

Bij NRG Bouw staat kwaliteit, zorgvuldigheid en snelheid centraal bij het uitvoeren van de projecten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het materiaal wordt zorgvuldig uitgekozen. Bij materiaalkeuze wordt bekeken naar de levensduur, duurzaamheid en veiligheid hiervan. Alle werkzaamheden worden conform het bouwbesluit 2012 uitgevoerd. Het bouwbesluit 2012 bevat voorschriften voor veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. De bouw wordt conform de NEN voorwaarden (Stichting Nederlands Normalisatie Instituut) uitgevoerd. Met snelheid beoogd NRG Bouw efficiënt te werken zodat het project op tijd kan worden opgeleverd. De systematische werkwijze die NRG Bouw hanteert in de verschillende bouwfases zorgt ervoor dat het project vlot verloopt zonder vertraging.  

Advies en begeleiding met een kwaliteit aannemer

NRG Bouw heeft een breed netwerk aan specialisten waarmee NRG mee samenwerkt. We hebben een nauwe samenwerking met architecten, constructeurs en de lokale gemeente en wij kunnen adviseren op de mogelijkheden tot verbouwing, transformatie en restauratie van het pand.

Aannemers Den Haag