Extra ruimte creëren met een aanbouw?

Wil je extra ruimte? Dit is kan mogelijk worden met een aanbouw. In dat geval wordt er door een verbouwing meer ruimte gemaakt buitenshuis. NRG Bouw is gespecialiseerd in alle soorten aanbouw en werkt door heel Nederland. Wij maken graag een serre of garage aanbouw aan huis. Lees meer over alle mogelijkheden!

 

De Voordelen van een aanbouw

Een aanbouw is een vergroting van de woning door het plaatsen van een extra gebouw of ruimte op het erf van de woning. Het belangrijkste voordeel is dat er meer woonruimte wordt gecreëerd. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van alle ruimte die beschikbaar is rondom de woning beschikbaar. 

Aanbouw garage

Maatwerk of Prefab aanbouw?

Wil je zo snel mogelijk een nieuwe aanbouw? Kies dan voor een prefab aanbouw. Een prefab aanbouw is snel geplaatst daarom is er minder overlast van een verbouwing? Omdat de Prefab aanbouw gedeeltelijk in een werkplaats wordt geprefabriceerd kan deze al binnen een dag geplaatst zijn. Er zijn heel veel opties en soorten beschikbaar. Heb je hele specifieke wensen? Kies dan voor een maatwerk aanbouw.

 

Aanbouw met kwaliteit, vakmanschap en heldere afspraken

U kunt een aanbouw geheel naar wens en op maat laten maken maar ook kiezen uit de standaardmodellen die verkrijgbaar zijn in tal van uitvoeringen. Bij NRG Bouw bent u zeker van een ruime ervaring, een uitgebreide service en krijgt u garantie op de aanbouw aan uw woning. Je komt voor veel keuzes te staan. Het is belangrijk om tijdens het hele bouwproces het overzicht te bewaren, als je dit bij ons uitbesteed hoef je alleen bij de onderstaande stappen betrokken te zijn.

Serre aanbouw laten plaatsen

Wat is een serre? Een serre is een ruimte met een glazen dak. De serre kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan de serre betrokken worden bij de huidige leefruimte of als aparte ruimte worden gebruikt. Een serre heeft glazen elementen zoals een kozijn, schuifpui of een deur. Lees hier meer.