Wat is een prefab dakopbouw? ​

Wat is een prefab dakopbouw? Wat zijn de kosten van een prefab? Welke voordelen en nadelen heeft een prefab constructie? Lees hier of een prefab de juiste oplossing is voor jou! Prefab staat voor Prefabricage. Dit is een bouw methode  waarbij materialen vooraf in een fabriek worden gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats worden getransporteerd en daar worden afgewerkt.

Voordelen van een prefab dakopbouw

Een prefab dakopbouw bied meerdere voordelen. Doordat het houten skelet grotendeels worden voorgefabriceerd kunnen onze specialisten de dakopbouw vaak binnen 1 dag al plaatsen. Daardoor zit je met met minimaal verbouwingsoverlast en kun je snel genieten van de nieuwe ruimte. Daarnaast zijn er ook financiële voordelen, een prefabriceerde opbouw is vaak lager in kosten en brengt minder risico’s met zich mee. 

Kosten prefab opbouw

Gemiddeld kost een prefab dakopbouw tussen de € 2.300,- en € 2.750,- per m2. Dit zijn kosten die alleen betrekking hebben op het bouwen van de dakopbouw en niet de afwerking. Verder is de prijs sterk afhankelijk van de type dak opbouw, aantal vierkante meters en het materiaal waarvan de prefab dakopbouw gemaakt wordt. Vraag een dakopbouw offerte aan en ontvang binnen 48 uur een reactie. 

Heb je een beperkt bouwbudget? Wij denken graag mee aan een afwerking die binnen je budget past. Wij maken dan samen een offerte op maat die aan jouw wensen voldoet. 

Een prefab dakopbouw van kwaliteit

Dankzij de ervaring van NRG Bouw zijn de plaatsingen van jouw prefab dakopbouw vaak binnen 1 dag al netjes afgerond. Een professionele dakopbouw ontwikkelen je niet zomaar. Door meer dan 10 jaar ervaring, een gestroomlijnd proces en de beste vakmensen zorgen we er altijd voor dat jij als klant tevreden bent. 


Prefab dakopbouw laten plaatsen?

Ben je geïnteresseerd in het laten plaatsen van een prefab dakopbouw? Wij kijken graag naar de verschillende opties die bij jou passen. Wij kunnen een prefab dakopbouw plaatsen op je woning en deze woon-klaar opleveren. Een prefab dak opbouw op een plat dak van je woning geeft je meer woonruimte. Dit kan snel al voor 30% meer woonoppervlakte zorgen. De extra kamers kunnen gebruikt worden als slaapkamers, badkamers of zelfs een volledige woonkamer. Ook kan een prefab dakopbouw op een plat dak van een garage worden geplaatst. 

 
Nieuwe verdieping prefab dakopbouw platdak