Een aanbouw serre laten plaatsen

Een serre is een volledig geïsoleerde uitbouw aan huis. Overweegt je om een serre te plaatsen aan je woning? lees hier dan meer. Wij geloven dat ervaring, kwaliteit en vakmanschap dé basis is voor succes. Een serre is een complete glazen aanbouw aan je woning. Vaak is zowel het dak als de schuifdeuren van glas waardoor je ontzettend veel extra lichtinval krijgt in de woning. Met een serre met schuifpui maak je vaak alleen één wand van glas en is het niet zozeer een aanbouw.

Waarom een serre aanbouwen

Een serre geeft meer ruimte zodat het mogelijk is om bijvoorbeeld in de winter lekker ‘buiten’ te zitten. 

Grote glazen serre

Serre aanbouw met schuifpui

Een serre aanbouw met schuifpui geeft het huis een moderne uitstraling. Een strakke serre geeft een extra boost aan de uitstraling van een woning. Vooral schuifpuien met minimalistische frames en grote ramen geven de woning meer licht. Door deze opzet geniet je het hele jaar van een heerlijk buitengevoel. Om die reden is een serre aanbouw met schuifpui dé perfecte aanwinst voor de woning!

Houten serre aanbouw

Het is ook mogelijk om een houten serre aanbouw bij een rijtjeshuis aan te leggen. Een serre met een houten frame is een ontzettende mooie en klassiek manier om natuur dichterbij huis te plaatsen. NRG bouw is betrokken bij het hele project. We gaan vroegtijdig met alle betrokkenen om tafel voor de start van een serre aanbouw bij uw rijtjeshuis. Hierdoor worden de projecten tot alle tevredenheid gerealiseerd! 

Mooie houten serre aanbouw